Om oss

bild-24Webformers grundades 2009 av Torbjörn Nilsson och Krister Svensson och är en de mest erfarna webbyråer i södra Sverige inom webbdesign och digitala lösningar. Vi står till vårt förfogande för de ambitiösa kunder som vill ha den bästa affärsprocess genom att se till att förbättra kommunikation och struktur via internet och de övriga medier som finns att tillgå.
Våra kunder väljer oss för att vi har en resultatinriktad attityd till digitala möjligheter där vi utgår från vad kunden har för nytta av det vi erbjuder och hur mycket vi kan öka deras vinst. Därför vill vi på Webformers bli en långsiktig partner som kan utvecklas sida vid sida med ert företag, vilket gör att vi skapat fler och bättre affärsmöjligheter för er verksamhet.
Vi löser affärsproblem med digitala möjligheter!
Lite om:
bild-25Torbjörn Nilsson, vd, torbjorn.nilsson@webformers.se

Torbjörn har jobbat som webbdesigner för några av de största företagen i Sverige och ett i England som gav honom den erfarenheten för att våga ta steget att våga starta en egen webbyrå. Han var med och startade dindatorkonsult.se som blivit en av Sveriges ledande konsulter inom it.  På fritiden så tycker så tycker Torbjörn om att vara ute i naturen och har nyligen tagit sig modet att börja spela golf. Han bor strax utanför Lund med sin fru och sina tre tonårsbarn.
Krister Svensson, marknadsföringschef, krister.svensson@webformers.se

Krister har jobbat på ett antal medelstora företag med att marknadsföring och ekonomi bitarna. Senast var han anställd på heck.se även känt som acecustom. Krister bor med sin sambo och två hundar i en lägenhet i centrum i Lund. Hans intresse är jakt och har jaktlicens för älg. Åker därför på älgjakt årligen upp till norra Sverige. I övrigt så har Krister börjat med att gå på yoga tillsammans med sin sambo för att komma i bättre form.
Medarbetarebild-26

Kristin Malmberg, Designer
Johannes Dahl, Designer
Tania Smith, Marknadskoordinator
Louisa Hellgren, SEO Specialist
Martin Lind, Kundtjänst
Emelia Bergcrantz, designer
Markus Wendel, Senior Designer
Rebecka Qvist, Ekonomi

Du kan nå dessa genom att mejla dem:
Förmnamn.efternamn@webformers.se
Vår policy
Miljö:

bild-27Webformers har beslutat sig för att göra ett ställningstagande i och med antagandet i vår miljöpolicy som visar att vi vill vara med och bidra till att samhällsmålen avseende tänka på kretslopp och utvecklingen mot ett biologiskt hållbart samhälle uppfylls. Dessa mål uppfyller vi genom att gynna de miljövänliga alternativen när vi väljer leverantörer och på alla inköp.
Webformers har därför som målsättning att alla som arbetar på kontoret ska förstå hur viktigt det är att visa sitt engagemang i miljöfrågorna och att detta ska fungera som en naturlig del i vår vardag.
Kvalitet:

Kvalitetspolicyn ska stödja utvecklingen av Webformers, i våra produkter och hos våra medarbetare. Kreativitet, komp
bild-28etens och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för den totala kvaliteten. Kvalitetstänkandet ska säkerställa att våra tjänster och handlingar är lämpliga för sitt ändamål, korrekta och att de levereras i rätt tid.
Webformers ska utföra uppdrag med kvalitet som skapar mervärde för kunden. Det innebär att vårt arbete ska ge nöjda kunder som efterfrågar våra tjänster på nytt, och dessutom skapar en lönsamhet som gör möjlig till en ständig kvalitetsutveckling.