Funderar du på privat leasing av bil? När det gäller privat leasing bil, så kan du välja att leasa via Skobes. Just att leasa före att köpa passar ibland bättre. Allt handlar om hur du har tänkt att använda dig av din bil. Man kan säga att leasing det är som en långtidshyra av en bil. Det man betalar det är en månadsavgift. I denna avgift brukar det bland annat ingå:

  • Försäkring
  • Service
  • Garantier
  • Vägassistans
  • En viss körsträcka

När själva perioden är slut, på din leasing, så lämnar du tillbaka bilen. Bilen ska vara i ett skick som är rimligt i förhållande till körsträcka och hur långe du haft bilen.

Skobes Privatleasing av bil

Om det är så att du har bestämt dig för privat leasing av bil, så kan du välja att göra det via Skobes. Hos dem får du då tillgång till en helt ny och säker bil. Du behöver inte lägga någon form av kontantinsats eller ha någon inbytesbil. Du får en månadskostnad som är fast, utan överraskande avgifter. Oftast gäller avtalet i tre år. Efter det kan du välja att ingå ett nytt avtal, med en ny bil.

Det går även bra att välja privatleasing av en begagnad bil hos detta företag. Sedan så har Skobes även andra finansieringslösningar.

Olika finansieringslösningar för bil

Hos Skobes kan du dels välja privatleasing, men de har även billån, om du vill köpa din bil. Sedan har de även företagsleasing, om det är så att det är en ny bil till företaget du behöver. Du kan läsa mer om alla alternativ på deras hemsida.